Logo ontwerp

Een Logo laten ontwerpen.

Wilt u uw logo laten ontwerpen door een professioneel ontwerpbureau? Vanuit ons kantoor gelegen in de Raadhuisstraat in Heerlen wordt uw nieuwe logo/folder/visitekaartje/banner/website gemaakt van concept tot eindproduct. Doordat wij met een klein en hecht team werken zijn wij altijd op de hoogte van onze lopende projecten van webdesign tot logo ontwerp. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dus twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Logo laten ontwerpen, hoe gaan wij te werk?

 • Intakegesprek:
  Allereerst gaan wij met u om de tafel zitten voor een kop koffie en een goed gesprek. In dit intake gesprek bespreken wij welke wensen/eisen u aan uw nieuwe logo stelt. We gaan het dan hebben over zaken als kleurgebruik, design,  doelgroep, stijl etc.

 • Creatieve Ontwerpfase:
  Vervolgens maken wij met de input van ons gesprek een eerste draft van uw nieuwe logo. U zult na ons gesprek een 3-tal logo’s ontvangen in verschillende stijlen. Wij bespreken de ontwerpen met u en u kunt uw favoriete ontwerp kiezen.

 • Verfijning van het Gekozen Ontwerp:
  Vervolgens gaan we bekijken hoe we uw favoriete logo kunnen verbeteren  en fine tunen zodat deze perfect past bij uw wensen en eisen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!!! Een logo is een weerspiegeling van uw bedrijf en het is essentieel dat het logo bij u en uw onderneming past.

 • Bestandslevering:
  Nadat het logo is ontworpen krijgt u het logo in alle gewenste bestandsformaten zoals PNG/EPS/PDF & JPG

 • Optionele Drukwerk Service:
  Mocht u behoefte hebben om ook het drukwerk door Elephant Design te laten regelen dan is dit ook geen probleem. U wordt volledig ontzorgt in wensen.

Wilt u meer weten over welke eigenschappen een goed logo heeft? Kijk ook eens in onze blog 5 basisregels voor een goed logo.

U kunt bij ons terecht voor alle wensen op gebied van Design. Voor een complete lijst van onze diensten kunt u kijken op onze graphic design pagina. Dus twijfel niet langer over uw nieuwe project! Bekijk wie u voor ging of neem vrijblijvend contact met ons op.

logo laten ontwerpen