Wie wij zijn

Flexibel Team voor Maatwerk Kwaliteit

We begrijpen dat projecten verschillen in omvang en complexiteit, daarom hebben we een flexibel team dat snel kan worden uitgebreid voor grotere projecten. Zo garanderen we altijd hoogwaardige kwaliteit en service, ongeacht de projectgrootte.

Elephant Design versterkt uw bedrijf en verbetert uw merkimago. Met ons veelzijdige team kunnen we aan al uw projectbehoeften voldoen en uw doelstellingen bereiken, inclusief design, ontwikkeling en boeiende animaties.

Het Multidisciplinaire Team van Elephant Design

Bij Elephant Design koesteren we een divers team van getalenteerde professionals met uiteenlopende vaardigheden en specialiteiten. Ons team bestaat uit twee toegewijde UI/UX-designers, twee creatieve illustrators, een bedreven front-end developer, twee deskundige webdesigners en twee ervaren animators.

De kracht van ons team ligt in deze verscheidenheid aan talenten, waardoor we in staat zijn om op elk project verschillende perspectieven en expertise in te brengen, inclusief de mogelijkheid om boeiende animaties en webanimaties te creƫren.

Tim
Tim Eigenaar
Angelo
AngeloMotion designer
Elina
ElinaUI/UX designer
Maria
MariaUI/UX Designer
Muhammed
MuhammedIllustrator
Jhon
JhonIllustrator
Jeroen
JeroenMotion designer
Alphie
AlphieTherapiehond